Kvalitet och profilkläder i Stockholm

construction-work-carpenter-tools

Kvalitet över kvantitet

De flesta av er vet redan, eller förstår säkert, att jag ju är snickare och jobbar med händerna. Vi är ett team på 10 gubbar och gummor som servar runt om i Stockholm. Att jag skulle bli snickare var självklart sedan barnsben. Jag satt alltid jämsides farfar när han sågade, hyvlade, sandade och spikade till små bord som han brukade sälja. Förutom hans långa tekniska erfarenhet så var han alltid extra noggran, det märktes att han tyckte om det han gjorde för han var så noga med detaljerna, ville att allting skulle bli så bäst det bara kunde.

Han brukade säga “Quality means doing it right when no one is looking” vilket är ett citat av Henry Ford. Det sitter i detaljerna, i det illa. Det man gör, inte för att det ska synas för hela världen men för att det ska vara hela världen för en person. Det har jag tagit med mig genom livet. Det är viktigt att göra rätt och noga från början.
Kunden vet, kunden kan ju känna det själv när det inte är riktigt utfört eller helt genomtänkt. Man lurar verkligen ingen och det vinner man heller ingenting på. Detta gäller förresten allting i livet. Jag har lärt mig fråga och tar mig tiden att svara och lära de unga nya på firman. Att hålla en jämn hög kvalitet är viktigt för företaget och oss som arbetare. Det ska inte gå att se någon större skillnad på arbetet som är utfört av mig eller någon av mina kollegor, är tanken i alla fall och dit vi strävar professionellt.

wood-architect-table-work

Profilkläder stärker teamkänslan

Profilkläder & teamkänsla

För att ytterligare förstärka teamkänslan och sammansvetsa gänget har vi dessutom valt profilkläder i färger matchande företagets, vi ska alla bära budskapet och kunna leverera top kvalitet. Profilmakarna Stockholm hjälpte oss ta fram det vi behövde och har en enkel hemsida vi brukar beställa ifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *