Ny kontorsinredning och ny telefon

Ny kontorsinredning och ny telefon

Ny kontorsinredning och ny telefon

Jag har startat en ny blogg. För dig som inte känner igen mig sedan tidigare så är mitt namn alltså Kjell och det här är min blogg om min vardag som hantverkare och allt jag har för mig, högt och lågt.

Firman har länge behövt en ny miljö som skapar inspiration och motivation. Vi gjorde vårt bästa med det vi hade när vi tog över lokalerna för fyra år sedan men allt har hela tiden varit provisoriskt. Vi har haft en vision om att öppna upp rummen och ta in en inredningsexpert för våra kundytor. Sagt och gjort!

Telefon & Kontorsinredning

Och så fick det bli. Vi samlade alla anställda och frågade alla hur de skulle vilja ha det på kontoret och i verkstaden. Alla fick tycka till och därefter kallade vi in experterna som också intervjuade alla.  Så coolt hur de lyckades samla alla våra tankar och visioner till en fantastiskt bra planritning – vi fick till och med se det hela uppritat i 3D och gå runt i våra lokaler innan vi bestämde oss för att köra. Och wow vad bra det har blivit! Vi firade med att alla anställda fick en ny telefon medan vi passade på att förnya företaget med ny logotype och mycket annat modernt skoj. Ja, det går bättre för firman nu och det är jätte roligt.

Tillbaka till telefonen. Jag vet att min gamla lur inte når upp till den moderna standard vi idag förväntar oss, så det känns skönt med en uppgradering. Framförallt så kan jag dessutom blogga här via telefonen nu. Och coolt med en iPhone – har alltid kört Android hittills så vi byter upp det lite och alla verkar nöjda och glada. Nu blir det att installera en massa appar så att man är med i det moderna racet på riktigt.

Välkommen till min blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *